:)

miercuri, 10 martie 2010

Ce? Teme? Poate alta data...

Evident, cand vine vorba de teme, eu si cu ioana (evident) gasim tot felul de activitati tampite( la fel de evident). dupa cum (probabil) ati vazut, acum doua postari am zis ceva de un test debil. Ei, azi, adica acum cateva minute, am mai facut vreo 2-3 teste. Cu ajutorul lor am aflat ca ma voi casatori intr-un an, ca fat frumosul meu calare pe omida mare si pufoasa va fi un peste( adica zodia peste) si ca: "Hmmm, cred ca te-ai uitat prea mult la Jackass. Cel mai bine ti s'ar potrivi "Nebunu'". Esti fan inrait al activitatilor riscante si in general tot ce tine de durere. Iti place sa infrunti orice tip de lege, fie ele ale naturii sau ale vietii de zi cu zi." . Serios?
Evident, si in testele astea am gasit intrebari debile. Dar ce m-a speriat a fost unul din raspunsurile la intrebarea "Replica ta preferata?" . Si unul dintre raspunsuri era "Sa te manance cainii." . Adica poftiiiiim, ceeee? Aia e vorba mea, da? Fie ca e caine, capsuna, capra, mamaliga. Nu conteaza, e vorba mea!

aaaanyway... pentru cine vrea testul debil cu poreclacu iubirea negasita si viitoare si bla bla, cu casatoria,   si altele. Distractie placuta. Eventual, spuneti-mi si mie rezultatele( nu si tu, ioana, pe ale tale le stiu:D )    

later edit: asta-i fara comentarii :))                    

Un comentariu:

  1. Asa,deci cica si eu mai am vreo 20 de limite la mate:))),dar am inceput sa fac testele:))si o parte ti le-am zis...adica ,aia cu gandacul si vei avea colega de camera:))!

    Testul fara sens m-a trimis la plimbare:|...

    Hai mai,astia nu sunt inspirati deloc:
    "Hmmm, cred ca te-ai uitat prea mult la Jackass. Cel mai bine ti s'ar potrivi "Nebunu'". Esti fan inrait al activitatilor riscante si in general tot ce tine de durere. Iit place sa infrunti orice tip de lege, fie ele ale naturii sau ale vietii de zi cu zi."[exact acelasi rezultat:))]

    eu ma marit peste 10 ani,ihaa!:))) cu un varsator/:)?

    RăspundețiȘtergere