:)

vineri, 7 ianuarie 2011

continuarea chestiei cu vacanta si prieteni

titlul postarii anterioare nu prea avea treaba cu ce am scris pe acolo[ "vacanta de iarna si prieteni" ] , si daca va intrebati( stiu ca nu) ce legatura are titlul cu ce am scris, va zic acusi. ideea e ca mai trebuia sa mai scriu ceva pe acolo, da deja aberasem prea mult si era deja plictisitoare(prea), asa ca am dat postare si am zis ca fac alta. si uite-o. asta-i alta.

ceea ce am vrut sa spun cu prieteni este ca... va iubesc, bai. serios. adica acum, saptamana asta, cat nu prea am  vorbit cu voi, am stat si v-am privit de afara. si, serios, chiar va iubesc. adica...nu stiu. nu stiu cum sa explic. cand mergeam spre patinoar, de exemplu. sau cand stateam pe scaun la rev. sau...nu stiu. [ si daca nu va prindeti ce vreau sa zic, ce?] . important e ca. sunt mandra ca imi sunteti prieteni. si nu stiu ce m-as face fara voi. toti astia de va vad mai rar sau mai des. [ o dau in sentimentalisme? prea mult? eh. ] . chiar daca ma repet, mai zic o data ca va iubesc! si...nu vreau sa plec la facultate si sa fim imprastiati ca...nu stiu ca ce, dar sa fim imprastiati. nu vreau. tot its-ul si fetilii batute-n bila[ daca nu va simtiti, asta e:)) ] , sunteti in iminioara mea for ever and ever and ever and ever and ever.
___________________________________________________________________________________
mosu meu mi-a adus un ursulet dragut si pufos si ruooooooooz
[ aveam buzele albastre pentru ca le colorasem cu m&m's . dar asta e alta poveste] 
___________________________________________________________________________________
asa...lasand iubirile si multumirile si imbratisarile si pupicii dulci la o parte, vreau  sa ma laud ca aproape mi-am terminat atestatul si ca imi foarte place. adica nu imi foarte place neaparat ceea ce am scris in el, imi place tema. adica...cine nu s-ar bucura sa scrie despre johnny depp? :-o . cu ocazia asta ma uit la toate/majoritatea filmelor lor( si, credeti-ma, sunt destuuuule).
___________________________________________________________________________________
trecand peste chestiile dragute si pufoase, stiu ca v-ati plictisit de chestia asta, dar teroarea farmaciei inca nu a disparut si nici nu cred ca o sa dispara, dar i will survive( sper.)

5 comentarii:

  1. ce super duper draguta a fost prima parte a postariiiii.
    chiar m-am emotionat. adica, stai. era vorba si de mine, nu? adica ma iubesti si pe mine, nu? adica..da, nu? :))
    gata.
    oricum, chiar daca nu ma iubesti prea mult..eu oricum te iubesc. adica chiar esti o super extra mega friend. si..nu mai stiu. am zis de prea multe ori " te iubesc". nu se intampla prea des.. :))
    gata. am terminat declaratia de dragoste.:D :))
    >:D<>:D<>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. buf, tu apari chiar de 2 ori in 'declaratia mea' , pentru ca esti si its-ita, si "fata batuta-n bila" ;;) :x

    >:D<>:D<>:D<

    si totusi...unde ti-e telefonul?

    RăspundețiȘtergere
  3. owwww :x ce draguuut :">
    >:D<>:D<

    oricum..tel meu era langa mine..doar ca, nu am credit. ceea ce ai aflat azi. :D

    RăspundețiȘtergere