:)

sâmbătă, 26 februarie 2011

cum sa te intorci acasa la ora 4 jumate...

sau "concert luna amaraaaaaaaaaa \:d/ "

so...ieri am plecat eu frumos de acasaaa, m-am intalnit cu madaaa,  a ras putin de mine si mi-a facut o poza in timp ce ma punea sa fac o chestie[ nu va ganditi la prostii. mada stie;)) :D ] aseaaa. apoi ne-am intalnit si cu iulia si am fost pana-n mol si apoi in billa. pe tot drumul ( nu mai stiu exact de unde) ne-au acompaniat doi cutzi.
apoi am ajuns in steigi...si era cam pustiu. daaar ne-am asezat intr-un colt pe o canapea si a mai venit lume si cica am jucat provocare sau provocare si nu stiu ce am mai facut ca sa pierdem timpul.
apoi, of course, ne-am dus in fatza scenei. si au inceput sa cante cei de la luni la teatru si a fost dragut. si eu am fost fata cu apa:D
dup aia a inceput topaiala topaitoareee \:d/ cei de la  luna amara  au inceput cu un gri dorian si nu mai stiu cu ce au continuat. ideea e ca am tipat( ca nu se poate numi 'cantat') si am dat din cap muuuult si bine:D era un nene pe undeva prin spatele meu, venit bucuros din alt oras( brasov, parca. nu mai stiu sigur. nu conteaza), poate cu un pic prea multe bauturi la bord, sau poate doar prea fericit ca se afla in steigi( nu. prima varianta, mai sigur) care topaia agresiv si se impingea in toata lumea( nu. nu era pogo. ! ) . si fu funny atunci cand un alt nene l-a tras si l-a bagat printre cei care chiar se pogoiau:)) dar nenea din alt oras tot nu se invata si tot continua sa se impinga agresiv in toti. meh.
aseeaaa...si mnoh, s-a terminat conshiertul. dar noi nu am plecat acasa. nu, nu. am topaiiiit. muuuult. nici eu nu stiu de unde am avut atata energie:| eniueeeei, ze thing e ca am stat pana ne-a dat steigiul afara. adica s-au aprins luminile& stuff. si nah, tristi ca trebuia sa plecam, ne-am imbracat. ca sa treaca supararea, am mancat fiecare cate o acadico-suzeta.
si uite asa am ajuns eu acasa la 4 jumate...si m-am culcat. si m-am trezit la 9 si 10 si sunt superr fresh:D
________________________________

saptamana viitoare e conshiert pistol cu capse. sooooo, topaiala again\:d/ . ii astept de atat de mult timp, incat chiar nu-mi pasa daca nu am cu cine sa merg( cel putin asta am zis ieri. ca merg si singura.)

so...vine cineva la conshiertu asta? 4 martie. 10 lei. of course, the stage.
\:d/

4 comentarii:

 1. cum sa te intorci acasa pe la 4 jumate!_?
  ei bine...
  cu taxiul:))>..

  RăspundețiȘtergere
 2. daca nu intra nenea strainu' in "cusca" venea "cusca" la nenea fortat ;;)

  RăspundețiȘtergere
 3. nu cumva dreacu sa vina cusca la nenea.....suntem cu ochii pe voi.....fetiterlor

  RăspundețiȘtergere