:)

duminică, 6 decembrie 2009

Imagineaza-ti...

Imagineaza-ti un cuplu de oameni in varsta, un brad de craciun aprins si, cireasa de pe tort, pe ei doi imbracati in "haine" de la noul magazin deschis in centrul centrului.
Deci e un magazin, nu pot sa ii zic "sex shop" , pentru ca nu e sex shop, ca ei zic, adica au scris pe geam, ca e "intim shop" . Deci acest "intim shop" sau "Cheateau d'amour" , cum ii zice este plasat pe acolo pe langa ciupercute ( lumea din bc tre sa stie), pe unde trece o gramada de lume. De fiecare data cand am trecut pe langa el ( de vreo 3 ori ), am vazut cel putin un babut sau o babuta sau de-amandoua odata care se uitau vrajiti in vitrina magazinului, unde stau aranjate foarte frumos manechine barbatesti si femeiesti, imbracate-dezbracate foarte "dragut". Unele doamne, din cauza varstei, au trebuit sa se apropie si mai mult de geam ca sa vada ce e acolo.
E foarte amuzant sa treci pe acolo si sa vezi babutele cum se uita in vitrina. Oare se imagineaza imbracate in ceva de acolo, amintindu-si de "zilele bune" ? In fine...
Dar ceeeel mai mult mi-au placut chiloteii pt baietei, cu mos craciun :> :)) Deci imagineaza-ti un tip, imbracat doar cu "chiloteii" aia, intins sacsii sub bradul tau de craciun, strigand "a venit mosul" atunci cand intri in camera impreuna cu parintii si bunicii, pregatiti pentru masa de craciun. Sacsii, huh?
Vorbeam azi cu doua fete si ne gandeam ca ar fi  foarte tare sa puna cineva niste camere de filmat pe undeva pe langa magazin, ca e foarte amuzant sa vezi lumea trecand pe acolo si belindu-si ochii la manechine.
Intr-o zi o sa fac o poza...Daca nu mi-e prea lene, poate fac si un filmulet. :)
_________________________________________________________________________________
 Tema pentru acasa:
         1. De ce crezi ca persoanele in varsta trec pe acolo si se uita cu atat de mult interes la manechine si la ceea ce poarta-nu poarta ele ? :D

2 comentarii:

  1. Hm!Sncer ,am vazut si eu in Duminica,in care am discutat si noi despre asta niste babalaci cum isi stergeau balele de vitrina aia...
    Hmmmmm...
    sa ma andesc...
    pai cred ca poate vor sa redevina tineri,dar pe vremea lor nu exista asa ceva:-??,deci poate cred ca a venit Satana pe pamant:-??
    Desi sincer:))cred ca le-ar place si lor niste jucarii de p'acolo!!!

    RăspundețiȘtergere