:)

marți, 26 ianuarie 2010

!

Am inghetataaaaa!!! Acum ma simt mai bine... Dar totusi parca lipseste ceva...tre sa imi dau seama ce. Probabil, adica sper sa aibe legatura cu asta  . Mada, cred ca am noroc. Cred ca vrajitoarea din tine a zis ea ce a zis si chiar daca nu s-a intamplat ce ne gandeam noi, tot s-a intamplat. Gata :D


!



Later edit 

N-aveam chef sa fac o postare noua pentru asta (cu toate ca poate ar merita) . Eh. Am din nou medalion din capace de la bere/suc \:d/ [ pentru cei ce nu stiu, preaminunatul meu medalion cu 60 si ceva de cheite, care a stat mandru la gatul meu timp de vreo 2 ani a fost dat disparut prin octombrie 2009, pe la insula. nici ca l-am cautat. da chiar imi parea rau de el] eh, oricum, de cand l-am pierdut pe ala, am avut o treaba foarte grea, adica sa strang cheite. Si multumita majoratului lui Gabi si Buff ( la multi ani, inca o data) am strans vreo 20 si ceva de cheite ( pentru doua dintre ele am dus o lupta pe viata si pe moarte, de la care m-a salvat Bufi. am senzatia ca ma repet ) . Si acum am din nou medalionul cu cheite la gat. Da ci ghini ma simt acuuuuum. [ cu toate ca, nah...parca mi-e dor de primul medalion :-< ] eh. 

4 comentarii:

  1. iiiooooiii
    daca ma mai mentionezi mult o sa ma intimidifastacesc (asa e varianta ta, nu?:)) )

    oricum, tot o neno****a ramai! si tu si.. inca cineva! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. woae Nebu,dar nu stiam ca esti tu sin inca cineva:-?
    Am zis ca vorbim,dar nu am mai apucat...
    [pana azi,cand ai vrut sa-mi furi banana!]...
    am rostit eu niste incantatii in seara aia,cand vorbeam noi prin mesaje,dar sa vedem cat de tare si-au facut efectul:))!!!
    oh,si vreau si eu sa iti vad noua achizitie:>!
    MERITA O POSTARE NOUA!

    RăspundețiȘtergere