:)

marți, 19 ianuarie 2010

Eseul meu la stiinte. Despre extraterestrii

Multa lume vorbeste despre extraterestrii, cum ca ar fi verzi, ca au unul sau trei ochi, ca folosesc tehnologii avansate sau ca sunt malefici.
Eu una cred ca sunt asa cum si-i imagineaza fiecare. Daca o persoana crede ca extraterestrii sunt portocalii, au patru maini si traiesc intr-o placinta cu mere, asa e.
Extraterestrii sunt "pliabili" , lumea lor difera de la om la om. Depinde de noi sa le facem viata frumoasa. Avem proprii nostri extraterestrii in lumea noastra.
Daca cineva crede ca extraterestrii sunt rai si scot flacari pe urechi atunci cand se enerveaza si ca vor invada Pamantul intr-o seara instelata de mai, se va intalni cu extraterestrii atunci.
Poate ca va intrebati cum am ajuns la "teoria" asta. Nu e mare lucru, nu implica cercetari stiintifice, teste in laborator sau vizite pe Venus. Doar imi place sa cred ca oamenii pot face ceva cu imaginatia lor.
Si acum propria mea varianta a extraterestrilor.
Eu zic ca ei traiesc pe o planeta necunoscuta de noi, oamenii. Ei insa stiu de existenta noastra. Traiesc intr-o planeta plina de verdeata si de flori multicolore si se trezesc in fiecare dimineata pe muzica lui Bob Marley. Sunetele ies linistite din copaci si ii ajuta pe locuitorii planetei sa fie calmi si fericiti pe tot parcursul zilei.
La infatisare nu cred ca difera foarte mult de noi, poate au capul un pic mai tuguiat, ochii de un verde deschis, monospranceana, dintii albastri si ceva mai multa minte.
Calatoresc pe frunzele copacilor uriasi si emisiunea lor preferata este "Urmareste-i pe Pamanteni distrugandu-se" . Ar vrea sa actioneze si sa ne ajute sa aplanam unele conflicte, dar nu pot interveni, atata timp cat nimeni nu crede in ei.
Sunt amatori de skateboarding si unii dintre adolescenti doresc sa ii intalneasca pe cei de la Jackass.
Cand vine vorba de dragoste, sunt ca si pinguinii. Isi aleg de tineri un partener si raman cu el pana la sfarsitul vietii.
Dar cred ca am vorbit destul despre parerea mea. Tu crezi in extraterestrii? Si daca da, ii consideri rai sau  buni? Haideti sa eliminam ideea ca in 2012 vor veni extraterestrii extrainteligenti si ne vor distruge, si sa incercam sa ne gandim la o lume mai buna. De ce sa asteptam ce e mai rau cand putem spera la mai bine?
Poate ca pare copilaresc si lipsit de sens, dar asta e ceea ce cred eu. Vreau sa cred ca exista lucruri si fiinte mai bune.


_________
Aberatie facuta in maxim juma' de ora. Cu tot cu pauze. :)

5 comentarii:

  1. Promit,ca citesc ce ai scris...dar,acum am ceva de cautat...
    Tre' sa facem o piesa de teatru:))...
    si sa nu uit sa notez ideile, ca la mine vin repede rar si la fel de repede pleaca!!!

    Asa, vroiam sa iti raspund...
    DAAAA, se pare ca mi-a trecuuutttt!!!!
    \:d/
    Nu imi vine sa cred,am inceput sa am visele alea normale ,de dinainte si cel mai important ,am certurile mele NORMALE cu maamaaaa...adica am inceput sa ma enervez la fel,din aceleasi motive...adica...nu ca inainte,dar ca mai demult!Intelegi tu!
    ieeeeiiii...
    dar,imi e teama sa nu se intoarca...
    oricum ,asta e cea mai lunga perioada...
    a stat mult timp plecat...
    Si nu stiu ce am facut...
    pe bune...
    cu o zi inainte eram foarte nervoasa,pe mine!
    Faceam NU E DREPT,adica eu nu ma pot controla pe mine???
    CUM SA NU MA POT CONTROLA PE MINE???
    daca nu eu ,atunci cine...???
    si aprope ca am bocit de draci...
    bine am bocit,recunosc!!!
    dar,se pare ca asta a facut foarte bine...
    a trecut de tot...
    iar consider ca nu se mai poate atinge de mine chestia aia...
    sper sa raman asa!Trebuie sa am grija...
    nu stiu ce a functionat..
    ce a mers...
    a fost ciudat...
    dar...nu mai e...cred...sper!!!
    e ciudat...

    RăspundețiȘtergere
  2. extraterestrii dorm in hamace impletite din canepa. se trezesc dimineata cu bob marley si adorm cu jimi hendrix. arata la fel ca oamenii doar ca nu sunt la fel. se iubesc mult. florile lor nu mor. isi amintesc cu placere de tot. se intrec in giumbuslucuri nautice. traiesc undeva unde altitudinea e mare. extraterestrii nu stiu de oameni. mai bine. extraterestrii mananca doar ceea ce au. ei pot sa zboare. rareori se intreaba ceva. fug numai cand au chef. trecutul lor este curat. la fel si viitorul. poate ca exista.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca exista doua tipuri de extraterestri!
    O parte flower power si hipie :X,care ne iubesc si spera intr-o minune[adica,ca vom ajunge si noi ca ei]....si sunt aproape cum ai zis,doar putin mai verzi si se hranesc cu hubba bubba si am sa mai povestesc cu alta ocazie...
    si inca o parte malefica,care desigur vor sa ne distruga...dar nu reusesc pentru ca,cealalta parte reuseste mereu sa ne salveze improscandu-i pe aia rai cu culori,iubire ,flori si legandu-i de copaci cu guma mestecata[hubba bubba]si punandu-le muzica lui BOB MARLEY si cat sunt ei legati ,fluturasii le impart pupici si florile ii"imput"cu un miros care le scoate toata rautatea din cap[dar asta e temporar]!!!
    Asa,ca atata timp,cat exista partea pozitiva,acea parte negativa nu se poate atinge de noi...
    cred ca suntem in siguranta deocamdata...
    Si chestia cu 2012,cred ca e un alt motiv de a baga oamenii in sperieti,de a scoate filme ,carti,emisiuni,documentare in urma carora rezulta foarte multi bani!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da mada, mananca Hubba Bubba si fac baie in Robby Bubble [ sampanie de aia pt copii :D ]

    RăspundețiȘtergere