:)

joi, 7 octombrie 2010

ioana face pe semi-porcul


Tapinarii - Procust
Asculta mai multe audio diverse

da, ca deobicei, in loc sa ne scriem la franceza, eu si cu ioana gasim alte chestii de facut. acum cateva minute mi-am facut testul asta cu clapacitul. acum imi da ioana un link cu un "test" :

Se da un grup de 7 cuvinte. Simple, frumoase, folosite des in limba romana. Provocarea este in felul urmator. Trebuie sa ghicesti cuvintele astea. Ti-am zis, sunt uzuale. Nu le lipseste decat o litera, maxim doua. Eu recunosc ca am avut oarecari dificultati dar daca te concentrezi un pic, sunt mari sanse sa reusesti. Cum, totusi, sunt la fel de mari si sa esuezi. Hai sa vedem. Deci cuvintele sunt astea:
P - LA
P - N - S
PI - DA
C - R
CA - AT
PI - A T
F - T - T

Dupa ce esti sigur ca te-ai gandit bine si ai gasit raspunsul corect, vezi AICI despre ce e vorba. Spune-mi cate ai reusit. Care le-a ghicit pe toate are o bere de la baiatu' :)



2 comentarii:

  1. Porcul de Ioana si porcul de Nebu ar trebui sa dea credite intai lu' mie :)) Cause i provided Isisina with this spectacular,intelligent test! >:P

    RăspundețiȘtergere
  2. ah da? si eu care credeam ca ioana se plictiseste atat de tare incat a inceput sa se plimbe aiurea pe siteuri in cautare de chestii anti plictiseal:D

    RăspundețiȘtergere