:)

luni, 26 martie 2012

weekend turbat

daca weekendul trecut am umblat pe alte meleaguri cu al meu costin, weekendul asta am ramas in iasi( dar asta nu a insemnat ca a fost un weekend trist si lipsit de evenimente- ba din contra).
vineri, dupa ce am fost, ca un copil constiincios ce sunt, la cursuri, am plecat acasa( d'oh). aici am stat putin( si nu stiu ce am facut). am avut parte de ceva actiune-drama-totala in carrefour, sri, politie si iar carrefour.  si apoi a venit eliza( a mea colega) la noi si am facut piure( pentru ca fac un piure bun) si ne-am uitat la romanii au talent( in timp ce mancam cipsuri prajite de noi si beam vin adus de eliza). dupa ce s-a terminat emisiunea, am mai pierdut vremea aiurea si am plecat spre underground, unde urma sa fie unul din bine-cunoscutele party-uri. si am topait acolo, ne-am imprietenit cu niste tipi, am mai topait pe acolo, si apoi pe la 4 si ceva am plecat acasa.
a doua zi ne-am trezit pe la 10-11, am spalat jegul si am trimis-o pe eliza in treaba ei( adica a plecat, a fugit de noi). am facut niste spaghete cu branza( si sarata si dulce si la cuptor si la necuptor) si apoi am zis sa mergem la mult-prea-asteptatul tattoo fest. asteptarile noastre au fost prea mari, dar poate nu am nimerit noi cand trebuia...si ne-am mai plimbat prin oras( eu si buf, adica), pentru ca a fost vreme frumoasa si dup aia cand ne-am dus acasa, am mai stat un pic si-a venit misu sa ne manance mancarea. si dup aia am plecat, ca niste bossi spre the rock, unde se anunta un mega party marca bass turbat. SI ERA PLIN DE COPII!!! media de varsta acolo cred ca era( maxim) 16 ani. 30-40% dintre cei de acolo nici nu cred ca aveau buletin. si nu ar fi fost atat de deranjant daca nu i-as fi vazut cu tigara in gura, bautura in mana, fitze de copii de bani gata si *cine stie ce mai faceau prin bai*. in rest a fost chiar ok. o gramada de lume, topaiala pana-n zori de zi. am ajuns la 5 jumate acasa.
duminica am vegetat. am avut unele tentative de a ma ridica din pat, dar, in mare, aici am ramas, incepand cu ora2, de cand m-am trezit.
si atat


Un comentariu: