:)

miercuri, 23 decembrie 2009

Caut alinare in imbratisarile prietenilor

[. nu citi daca te astepti la rasete.]
Schitez zambete. Incerc sa rad. Ma topesc in imbratisarea voastra. Visez cu ochii deschisi lucruri care nu se vor implini niciodata. Plang pe interior. Incerc sa nu o arat. Vreau sa ii vad pe cei din jurul meu zambind. Vreau sa scap. Sa alerg spre nicaieri. Sa iau trenul spre un oras indepartat. Sa ajung undeva departe, sa imi fac o familie din plastilina si sa fie perfect. Sa iesim impreuna in parc. Sa radem impreuna cand povestim chestiile minuscule din timpul zilei. Sa ne iubim chiar daca "tata a uitat sa cumpere cadouri de craciun". Sa inventam propriile cadouri.
 Am ajuns sa vreau sa petrec mai mult timp cu prietenii decat cu ai mei. Sunt mai mult ca sigura de faptul ca vreau sa ajung la facultate in Sibiu si sa raman acolo.
Daca ma pui sa aleg dintre familie si prieteni, probabil ca o sa aleg prietenii. Nu e normal, nu? Asta e. Ma ascund dupa o masca. Nici eu nu stiu ce se afla in spatele ei.  Mi-e frica.

4 comentarii:

  1. Cand te intuneci , soare (caci esti vesela si pozitiva ca soarele..de ne luminezi tuturor zilele amare-o stiu din proprie experienta :P) ...atunci adu-ti aminte de tot ce ne spui mereu: va trece. Aduna toate lacrimile prietenilor si zambeste cand le privesti..pentru ca de atatea ori ne-ai facut sa ne simtim mai bine.Si tine minte,roata se intoarce..nu poti ramane nerasplatita *hugs*..tot va trece , just don't forget who you are ..and try to cheer yourself up when friends/parents aren't next to you. Familia de care vorbesti e in inima ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o persoana foarte puternica si din simplul motiv, ca tu ii faci pe cei din jur sa zambeasca,chiar daca tie iti plange inima, te face cu totul speciala!In general oamenii care rad mereu,sunt oamenii care sunt"putrezi prin interior"[nu stiu daca m-am exprimat tocmai bine,dar imi place sa folosesc expresia asta,pentru persoanele ,care au problema asta!]sau oamenii care mor prin interior,sau care urla dupa alinare,insa nimeni nu stie ca defapt, inima lor plange...pentru ca ei sunt mereu veseli...sunt veseli pentru cei din jur![insa vin si momente cand...]

    Poate esti un inger trimis,ca sa imprastie zambete si buna-stare!
    Si toate visele pot deveni realitate...cica te mai alini cu gandul asta...
    Cred ca sunt foarte multe persoane cu aceasta problema,care pur si simplu se ascund...
    Sa nu iti fie teama...nu trebuie!Tu ai sa poti sa treci peste asta...si altele mai grele de atat ,pentru ca esti cu totul speciala!

    RăspundețiȘtergere
  3. mada, ma simt ca o steluta, atat de speciala ai zis ca sunt:))

    RăspundețiȘtergere
  4. >:D< eu tot te iubesc, fie putreda pe interior sau exterior.

    RăspundețiȘtergere