:)

luni, 16 august 2010

remember me






 daaaa, si a trecut si saptamana asta. au fost unele momente cand am simtit ca stau acolo de o luna, nu de cateva zile. dar au fost unele momente care au trecut foarte repede, si unele momente cand mi-as fi dorit sa mai raman pe acolo inca ceva mai mult timp...s-au intamplat chestii dragute, chestii amuzante, unele chestii care au stricat, dar am trecut peste, pentru ca lucrurile dragute, oamenii si intamplarile m-au ajutat:) . nu imi mai amintesc eu acum exact ce si cum a fost, ce a fost, unde a fost, dar o sa incerc sa scriu un "jurnal de bord din amintiri" , pentru ca nu am facut ca aici si nu am scris pe nicaieri ce am facut in fiecare zi. nu prea ma pot concentra si e posibil sa sar unele chestii, da' sper sa ma scoata pucca din asta si sa faca o postare mai normala:D  . [ pentru o alta varianta a povestii, intrati pe blogul lui puci :) ]


prima zi. sambata. (nu?:-/ )
asaaa...m-am trezit pe la 4, parca...am trezit-o si pe puci, am fost si am ajutat-o cu chitara, si pe la 5-6 (nu mai stiu exact) am porniiiiiit! :D pe drum...a fost amuzant, a trebuit sa oprim de cateva ori( eh, probleme tehnice). am ajuns pe la nu stiu ce ora in tulcea. la 13:30 pleca vaporul, am mai pierdut un pic vremea. am vazut ca se intra, am intrat si noi. am stat o ora si ceva degeaba pana a pornit. si a porniiiiit! . si am ajuns nu stiu pe la ce ora in sulina, ne-am intalnit cu matusa-mea si cu al ei preanegru catel. am ajuns la bunica-mea acasa, ne-am spalat, schimbat si etc si am scos-o pe puci la un tur al mini-oraselului:) . si ne-am plimbat, a facut niste poze si nu stiu ce am mai facut.  mai pe seara am fost la discosfecla pe plaja( in prima zi a fost asta, no?! ) si mi-am cunoscut un verisor de-al 1232423-lea, de care nu aveam habar, dar a fost foarte ok. si am topait pe acolo cu pucca, dar era prea hausareala pe acolo si nu ne-am rupt cum am sperat...si am facut o pauza si ne-am dus mai incolo si pucca a facut o super schema si s-a trantit cu burta de nisip si am cunoscut doi neni din bucuresti. si mai incolo lumea a intrat in apa, fiecare cum a putut/vrut. adica unii imbracati, altii doar cu slipul, altii fara nimic. "uite luna, uite farul..." :)) . si ne-am intors acasa pe jos si varmiu era primul mai in fatza, dup aia era puci cu melodiile lacrimogene si apoi eu cu verisorii mei de 2446234-lea cu melodiile topaitoare a lu victor. si in fine, am ajuns acasa. si ne-am culcat. [ doh].

duminica.
aaaa...da, duminicaaa...asa! ne-am intalnit cu vlad si victor( ai mei draguti verisori de 1345514-lea. :)) ) si am fost si am mancat/baut  si dup aia am plecat spre un nene( care imi e unchi de-al doilea:)) ) ( mi-am dat seama saptamana asta ca am foarte multe rude. da e secsii. ). si pe drum vlad ne-a cumparat o inghetata scumpa( best parca era) si eu si pucca am hotarat ca inghetatele scumpe sunt naspa si prea dulci si nu au gust de inghetata inghetata. si ne-am zis ca moana si panda si altele de genul asta sunt mult mai bune. si am ajuns la nea misa si am baut bere si visinata si rachiu sau ce o mai fi fost pe acolo si am mancat masline si pepene si biscuiti. baaaai, si am raaaas intr-un haaaal. si ne-am batut cu firmiturile de biscuiti din gura si "unii oameni" s-au ametit un pic mai tare. si iar am mancat inghetata. si am ras pana la lacrimi. a fost dragut. mai pe seara am fost la plaja. parca. nu mai stiu, bai:| blanc. pucca, ajuta-ma:))

luni.
aaaa... pas? [ pucca! ]

marti.
in ziua asta. adica seara, mai bine zis, am iesit cu chitara pe faleza si ne-am strans multi oameni si a fost foarte foarte dragut. si a venit acolo si lume din sulina si lume din bucuresti si din pitesti. si a fost secsii tare:)

miercuri.
daca nu ma insel, tot in ziua asta ne-am plimbat prin cimitir in cautare de pirati si printese. [ e un cimitir foarte mixt acolosa, cu oameni nascuti prin 1800 si ceva, cu o gramada de natii si nume si intamplari].
in seara asta cineva l-a pacalit pe varmiu ca e multa lume pe plaja. asa ca am plecat spre plaja, dar discosfecla era cam goala. asa ca varmiu si un prieten de-al lui au decis ca o sa bea o bere si o sa plecam. eu si puci ne-am dus pe pod[ pod de ala secsii, ca in filme. e posibil sa am poze. cred. ] si ne-am uitat la stele. deci e un cer ataaaaat de fain la sulina. si vezi clar o gramada de stele. o gramadaaa!. [ doar ca nu au luna astia]. si in fine, erau pe acolo niste oameni dar noi nu am avut treaba cu ei si ne-am intins pe pod si ne-am uitat dupa stele cazatoare( sunt multe). si dup aia am inceput sa vorbim cu nenii aia[ neni...vorba vine, erau aproximativ de varsta noastra] . si dup aia cineva ne-a stropit crezand ca suntem alte fete. si dup aia ne-am ridicat si ne simteam ca la interogatoriu, pentru ca baietii puneau lumina de la telefon ca sa ne vada[ pt ca nu era lumina deloc pe pod]. si am mai stat un pic pe acolo si am plecat, ca terminase varmiu berea.

joi.
ziua posibil ca am fost la plaja. am stat cu tztzle la soare si am ascultat muzica. seara am fost tot pe plaja, la folk night. a fost dragut. mai incolo ne-am suit pe o chestie si iar ne-am uitat dupa stele cazatoare. s-a terminat concertul( a fost o trupa de pe acolo) si lumea a plecat acasa. am mers si noi spre casa dar ne-am oprit pe faleza, ne-am intins si ne-am uitat dupa stele cazatoare. din nou:)) .

vineri.
ziua plaja, balaceala, etc. seara...:-? ah da! plaja. varmiu a plecat inainte, eu cu puci am mai pierdut timpul pe acasa. am intrat in magazin, ne-am luat inghetata, am vorbit 3 minute despre "ciupituri de viespi pe mana stanga si umflaturi" pentru ca nu stiam cum sa ne bagam in seama cu doi baieti care credeam noi ca au fost pe pod pe plaja cu cateva seri in urma. si pana la urma nu stiu ce am zis noi acolo si s-au intors si ne-au recunoscut si si-au cumparat seminte pentru oameni lenesi si au plecat. si eu si puci ne-am luat inghetata si am plecat. si afara erau astia doi si dup aia ne-am continuat drumul spre plaja si ne-am intalnit cu varmiu si vreo 2 de-ai lui si am ajuns la plaja si:-/ ah! varmiu si ai lui s-au dus la discosfecla, eu si puci si restul ne-am dus pe pod. si nu mai stiu ce s-a intamplat. si lumea a intrat in apa si eu am ramas pe pod, unde s-au intamplat chestii dragute. si dup aia am intrat si eu in apa si am ajuns foarte departe de pod fara sa imi dau seama, dar a fost secsii. [ :) ]. si am mai stat un pic, dar erau tantari, asa ca l-am lasat pe varmiu la discosfecla si am plecat acasa. [ :) ]

sambata.
ziua, plaja. [ :) ]. seara....plaja! :)) timpul a trecut pe nesimtite de la 22:00 la 3:00 , am mai trecut pe la puci, care s-a imprietenit cu cainii si a scapat oarecum de tantari. si a fost foarte dragut si secsii si ewgpancws si csegpoghs si xegohe si etc seara/dimineata asta. si am ajuns acasa [ :( ] pe la 4 si [ :( ] ... in fine, m-am culcat si m-am trezit la 5 si mi-am facut bagajul. si la 6 am fugit la coada la bilete. si la 7 a plecat vaporul. si pe la 11 am ajuns in tulcea. [ :( ] . si pe la 12 sau nu stiu cat am plecat spre bacau. si pe la...6 (?) am ajuns acasa. si m-am spalat si schimbat repede si am ajuns nu stiu pe la ce ora la majoratul geaninei. si am topait, si am cantat, si am baut multa apa si nu aveam chef sa mananc nimic. si mai incolo m-a apucat emoniceala si asa, pe la 11( seara) am plans un pic, da' nu tre sa stie nimeni asta.si nah, am ajuns pe la 12 acasa si m-am culcat si dup aia m-am trezit pe la 9 jumate si pana acum la 11 ma chinui sa imi amintesc si sa ma concentrez si sa scriu aici. ;)) [ mi-e dor si doare] 



am si poze, da le pun mai incolo, cand imi da si puci alea cateva poze de pe telefonul ei:D
poze poze si iar poze...stiu, sunt porc ca am pus majoritatea pozelor cu mine, da nah. daca vreti sa admirati mai indeaproape marea[ defapt pe mine, da' incercam sa ma prefac ca sunt modesta] , cred ca puteti apasa pe poza si cred ca se vad pozele mari. cred:-?? .


Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow



all in all, a fost o saptamana foarte draguta si secsii :) [ >:D< ]


siiiiiiiiiiiiiii, in direct si in reluare si in exclusivitate si doar pe preaminunatul blog al lui nebu si asa mai departeeeeeeeeeeeeee. va preziiiiiiiiiiiiint:  doi copchii pierduti pe plaja: [ >:D< :* >:D< ]
 

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Misto, chiar ai avut ce povesti. Ma bucur ca te-ai distrat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ciiii draguuutttt ... sincer daca nu mi-ai mai fi povestit de dinainte , acum as fi ramas putin confuza:)) !
    E ciudat , de obicei iti cunosti rudele la inmormantari:-" ...


    nu uita ca intr-o zi ati curatat patrunjeeeel , parca ...

    MA BUCUR PENTRU TINE NEEEEBUUUU!!!!>:D< BRAVA!
    :))):))):))))

    [iti zic]...

    apropo, poza din cimitir m-a dat gata :)) ...

    RăspundețiȘtergere
  4. poza din cimitir e facuta langa pirat:> si eu eram un pirat, nu stiu daca se vede degetul ridicat:))

    RăspundețiȘtergere