:)

marți, 9 noiembrie 2010

ce-a mai facut nebuuu

vineri. am fost la sutz dupa ore si am incercat, oarecum, sa ne apucam de proiectul la franceza. mi-am dat seama prea tarziu ca nu am baterie la aparat:)) . cand am ajuns acasa, m-am intalnit cu puci si edi si ne-a zis edi ca se merge la karaoke in seara aia. am inceput sa sun lumea, pana la urma nu a venit decat buf. m-am intalnit cu buf la orizontu si am mers incet spre cuba, unde ne-am intalnit cu pucca si 4 neni. am aflat ca nu se face karaoke acolo in seara aia. eu cu buf si puci aveam chef de urlat. asa ca noi am plecat in dublin si baietii in lady. in dublin era multa lume care bause si se distrau topaind pe acolo. am inceput si noi sa ne rupem, a cantat puci 'hero' , eu si bufarina am cantat 'it's my life' . nu am mai filmat de data asta.

sambata. pe la 9 a venit sutza la mine, cu geanta plina de ursuleti de plus. am stabilit unele chestii si ne-am apucat de filmat. a fost amuzant. am cautat melodii/sunete potrivite, am facut fundalul, ne-am incurcat, am ras, ne-am jucat. am terminat de filmat tot pe la 1 jumate. si acum incepe partea grea si tampita. apuca-te sa cauti programe de taiat si lipit filmulete. movie makerul mi se bloca. pro show-ul nu stiu ce avea. incepe sa cauti pe net. downloadeaza ca proasta 4-5 programe. reusesc, intr-un final( intuneric afara) sa tai filmuletele cu unul dintre programele ala. calculatorul incepe sa mearga prost. ma enervez ca nu pot sa lipesc filmuletele ca sa fac un filmulet mai mare si ma duc la culcare. ametita. nici nu stiam ce-i cu mine[ sau cu cine vorbeam la telefon:-" >:P . dar tot mi-am dat seama. ] 

duminica. nu stiu pe la ce ora intru la calculator si imi zic sa mai incerc o data cu nu stiu care program sa fac filmuletul mare. pun filmuletele acolo, le aranjez frumos, pun unele efecte, dau salvare ca avi. incepe sa se salveze, da eroare pe la jumate, se blocheaza programul, ma enervez. reusesc sa inchid programul si sa il deschid la loc. nu ma las eu asa usor. aranjez din nou filmuletele, pun efectele, dau salvare ca mpeg. merge! se salveaza. done! . perfect. eram 'ieeeei' . dau sa vad filmuletul. incepe. secsiii...trece jumate de minut. ieeei. trece un minut. "mamaaaa, ce dragut a iesit" . trec 2 minute. POC. ooops. aaaa...ce s-a intamplat?! ... s-a inchis pcul. dar nu am apasat pe nici un buton!! :-/ . in fine, apas pe butonul ala mare rotund si shiny de pe unitatea centrala, se deschide pc-ul, se incarca, bla bla bla. hai sa deschid folderul. "aaaaa..hellloooooo, ti-am zis sa deschizi folderul ala! " . nimic. resetez. incerc din nou. nimic. restez, incerc din nou, nimic. resetez, incerc din nou, nimic. dupa multe reseturi si incercari si reincercari, am ajuns, finally, la o concluzie: "mi s-a stricat pc-ul si o sa raman fara proiect" . nervi.

luni. la scoala. cica cine a dat dosarul pt bursa, sa mearga in amfiteatru. si m-am dus. si s-a scuzat cu zambetul pe buze ca "toata lumea greseste" . nu am putut sa ii zic nimic, ca ma apuca plansul...greselile se si platesc, dar...ma rog. nu putea sa mearga mai rau! pe drum spre casa bocesc un pic de nervi, sa ma descarc. ajunsa acasa, alfu ca a venit un nene sa ia pc-ul la reparat. ma rog sa fi salvat proiectul cumva. mai tarziu, aflu ceva foarte draguuuut si nu imi mai pasa de bursa imputita si de liceul de marshmallows. mai tarziu vine nenea cu pc-ul si am proiectul salvat. deja ma simt mai bine. oricum, liceul meu tot de marshallows ramane.

stiu ca ai mei coleguti ar trebui sa vada proiectul de-abia miercuri sau vineri la ora, da ma plictisesc si nah, nu cred ca ajunge vreunul pe aici, si daca ajunge, nu se intampla nimic daca il vede cineva mai devreme. cine nu stie franceza...sa se uite oricum, ca sunt si unele faze in care nu vb deloc sau nu vorbim in franceza. enjoy :)

7 comentarii:

  1. =)))=)))) Maimuta cu lantul e bine tare reprezentata ...
    ii foarte fain proiectul vostru :)):)):)) !!!
    banzaaaai![porneala][hadbang=)))]
    feciliiitari !!!!
    vreau sa stiu nota sau premiul pe care o sa il luati :)) ...
    m-am distrat :D!

    RăspundețiȘtergere
  2. banzai? :-/ :))
    [ iar esti pe blog si nu esti pe mess]
    eh. nota cred ca o sa luam. cred. sper sa ii placa profei si colegilor...
    ma bucur ca iti place.
    si noi ne-am distrat filmand asta:))
    dar, normal, nu m-am distrat lipind filmuletele intre ele:-l ;))

    pe 26 e.m.i.l. !!! :x
    [ sa intri pe mess, sa iti zic ceva, ca mi-i rusinica sa zic aici:D ]

    RăspundețiȘtergere
  3. martineeeeel ! :)))
    bravos! 10 sa luati.:>

    RăspundețiȘtergere
  4. E martineeeeele Buffy :P ca e muiereeee! :D
    Si multumim Mada!
    Dar Nebu,tu tot porc ramai ca l-ai aratat in avanpremiera pe blogul tau :P Si FARA sa imi ceri permisiunea! (mon dieu)

    RăspundețiȘtergere
  5. lasa ca oricum nu il vede nimeni:-j nimeni din clasa nu mi-a zis nimic, inca. blogul meu nu e atat de citit pe cat crezi tu, sutzica;;) :D

    RăspundețiȘtergere
  6. vai, scuzati-mi nesabuinta, madamelor! :))

    RăspundețiȘtergere