:)

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

topaiala si inghetata

asculta

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai....am fost la conceeeeeeert! sa o iau cu inceputul...
am ajuns acasa dupa concursul la franceza( nu am facut ore vineri eu) si m-a apucat super mega extra plictiseala( pentru ca nu mai aveam stare, pentru ca vroiam sa inceapa mai repede mai repede mai repede concertul e.m.i.l. , pe care il asteptam de atata timp). pe la 6, cred, am reusit sa o scot pe mada din casa si ne-am intalnit si am plecat incet inspre the stage. am ajuns nu mai stiu pe la ce ora acolo, da' nu am intrat, ca facea lumea probe de sunet, repetitii si chestii, si nu vroiam sa deranjam. si oricum nu aveam bani de consumatie, asa ca am plecat spre mol. ne-am plimbat noi acolo, am realizat ca s-au schimbat multe chestii de cand nu am mai trecut pe acolo, nu am avut bani de guma, ne-a fost frica sa intram in zarrrra, pulenber, strrradivarius, berrshca, asa ca am facut o tura de parter, la etaj am intrat un pic in *magazinul-de-electrocasnice-care-nu-e-altex* , apoi in new yorker, apoi in altex. in magazinele alea de electrocasnice ne-am uitat la fiecare tampenie si am apasat pe toate butoanele posibile si imposibile. apoi am fost la etaj, unde ne-am uitat sa vedem ce filme sunt( nu ca am avea noi bani de cinema city...), am intrebat cand/daca apare jackass 3d la noi. nenea de acolo s-a uitat stramb la mine si a zis ca nu stie. am fost si *acolo-unde-mergi-cand-ai-nevoi-fiziologice* si dup aia ne-am uitat ca niste psihopate la locul de joaca pentru copii si ne-am dorit sa ne putem si noi juca acolo sau macar sa lucram intr-o chestie de aia. dupa aia am parasit le mall si am plecat inapoi spre stage. pe drum m-au sunat niste fani(am o vaga impresie cine a fost, dar nu vreau sa fac pe nimeni vedeta degeaba). am ras un pic, am tremurat in timp ce o asteptam pe diana. nu mai stiu pe la cat, a venit si diana si am intraaaat.

ne-am asezat noi la o masa acolo, eu nu aveam stare, deci am ramas in picioare. aveam un cheeeef de topaialaaaaa. peste putin timp m-am intalnit si cu maimuta spatiala, guru-ul meu in materie de filmulete[ defapt el era acolo cand am intrat in stage, da nu stiam eu cum sa merg la el. da a venit el la mine>:) ]. si mi-a zis ca o sa imi primesc inghetata, dar sa mai astept. si nah, am mai vorbit pe acolo, am primit stampila secsoasa. cand am vazut ca incepe sa vina lumea, ne-am dus la locul deja stabilit: in fata scenei. ne-am infipt bine gecile sub boxa, pe sub fiarele alea de pe acolo si ne-am asezat frumos pe scaunel, in asteptarea concertului. pana la urma, pe la 10, cred, au urcat pe scena cei de la messy meex[ nu stiu daca am scris bine]. *ceea ce urmeaza acum, s-ar putea sa supere, in caz ca vreunul din ei sau prieteni de-ai lor ajung pe aici, dar e doar parerea mea* . am vazut vioara si mi-am zis "hmmm, o sa fie interesant" . si da, intr-adevar, a fost interesant si dragut...pana au inceput tipele sa cante...nu zic ca nu au voce deloc...doar ca...mi s-a parut ca nu s-au potrivit ca *formatie-dinaintea-celor-de-la-e.m.i.l.* ... ar fi trebuit ceva mai topaitor, ceva mai antrenant, si in timp ce ii ascultam, imi parea rau ca acum ceva timp in urma am zis "vai, ce bine ca nu mai canta kumba in deschidere" .


oricuuuuum, ceea ce asteptam cu totii...a inceput pe la 11( nici nu m-am uitat la ceas)(adica m-am uitat, dar nu mi-a pasat). si am topaiiiiit. si cam dupa a doua melodie, gabi a zis "cu ceva timp in urma, pe facebook, i-am promis cuiva o inghetata" . si eu eram ieeeeeeeiiii, inghetataaaaaa. vorbesti serios?! :-o . si da, am primit inghetata promisa. si vreo doua melodii am topait cu inghetata. tot la vreo doua melodii s-a incurcat si sorin la versuri. si ce daca?! [ "cu cat greseam mai mult, cu atat lumea ne iubea mai tare" - de pe 10 ani de abuzuri, excese si imoralitati]  . mi-a placuuuuut. si mai vreaaaau. dar cica mai vin prin 2011-2012 :-< . dar daca e, poate am noroc si pot merge in vama anul asta, si poate o sa ii prind pe acolo...



nah...si dupa concert am mai stat un pic, am mai topait pe acolo vreo doua trei melodii, am baut *ceva ce se pare ca nu era cola cu gheata* , am facut poze cu e.m.i.l.-ii [ !!! ] si apoi am plecat spre e-on, cantand pisica. am mai stat un pic acolo, a venit tatal madalinei, am plecat(pe la 1), am ajuns pe langa autogara si...BUM! o baba, care nu stiu ce cauta pe bicicleta la ora aia in mijlocul strazii, a vrut sa experimenteze lucruri noi, asa ca nu a luat in seama masina si a mers tot inainte, lovindu-se foarte secsii de ea. sau poate ca a vrut sa faca ea o schema, si sa sara peste masina sau sa faca pe sora amoeba si sa treaca pe sub ea, insa vantul a fost nefavorabil, asa ca s-a izbit de oglinda laterala. ( eu nu am vazut super mega extra experimentul, caci eram foarte concentrata in scrierea unui mesaj, dar am simtit izbitura in usa si m-am ultra mega speriat).[ ma gandeam...daca ar fi fost o masina...nu mai apucam sa ma laud cu pozele cu emil-ii. ... ] . si nah...am dus-o pe tanti aia acasa, unde a fumat 50 de tigari din pachetul tatalui madalinei, in timp ce incerca sa explice(degeaba) ca nu ea era vinovata si in timp ce astepta sa vina fiu-su acasa. avea o matza si un caine. prosti amandoi. si uite asa am ajuns eu pe la 3 acasa...

si mi-am pus ceasul sa sune la 6 dimineata, ca sa am timp sa ma trezesc, sa imi masez gatul, sa beau un ou ca sa imi dreg vocea si sa ma imbrac de plecat la olimpiada. daaaar, normal, nu am auzit alarma. sau am auzit-o, am inchis-o si m-am culcat la loc.nu imi mai amintesc. [ nu e prima data:)) ]  . am avut noroc de fratemiu, care s-a trezit pe la 8, sa fie sigur ca e primul care intra la calculator, ca sa isi poata infinge mai bine radacinile. si nah, m-am trezit, i-am zis lu sutza ca abia m-am trezit, m-am imbracat repede repede, am plecat. bla bla bla, iada iada iada. si...nu mai stiu ce am vrut sa spun cu asta:))

[ inchid asta si ma uit la super extra mega ultra fabulosul documentaaaar! :x ]

ce am vrut defapt sa spun cu chestia cu olimpiada: la ultimul subiect, unde am avut de scris un report sau ceva de genu, m-am semnat, foarte frumos: King Stoi.

4 comentarii:

  1. :)):)):)))
    Sigur iei ceva la olimpiada!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. iti respectam opinia :-?? (Messy Meex)

    RăspundețiȘtergere
  3. @razvan- scuze daca te-ai/v-ati suparat saau ceva, am zis, asta e doar parerea mea... :)
    @mada- daaa, king stoi o sa salveze situatia si cele 2 cuvinte inventate:))

    RăspundețiȘtergere
  4. nu m-am suparat :)) daca se intampla asta, aveam emoticoane la dispozitie :)) si eventual ignoram topicul ;;)

    RăspundețiȘtergere