:)

duminică, 28 februarie 2010

Ce sa faci cand esti beat. Part I

1. Sparge chestii
Spargerea lucrurilor poate fi o chestie tare pt distractie copilareasca atunci cand esti beat. Cu cat sunt mai ciudate lucrurile pe care le spargi, cu atat este mai amuzant. Electronicile sunt mereu mai distractive. Incearca sa pui mana pe niste calculatoare vechi sau televizoare care nu au mai fost folosite de ani. Indata ce ai ciocanul da indemana, sparge-le oricum vrei. Incearca sa le arunci de la inaltime sau sa le lovesti cu bata de baseball. Prima lovitura cu bata de baseball e mereu cea mai satisfacatoare. Daca nu poti gasi obiecte electronice vechi sau mobila sau ceva de genu, incearca lucrurile mai mici. Ceva la fel de simplu ca spargerea sticlelor pe o strada poate fi foarte amuzant.

2. Tipa la oameni( in special straini)
Unul dintre efectele cele mai iubite( dar si cele mai regretate) ale alcoolului este inhibitia scazuta. Pe scurt, nu te strofoci sa te opresti si sa te gandesti la ce vei face, inainte de a o face. Pentru acest motiv, tiparea la oameni necunoscuti este distractiva. Cel mai bun mod de a face asta este sa iti convingi un prieten treaz sa va plimbe cu masina prin oras pe tine si pe prietenii tai beti. Cand vezi oameni mergand pe trotuar, doar scoate-ti capul pe geam si tipa la ei. Ceea ce tipi depinde doar de tine. Insultele tind sa dea cea mai mare distractie cand esti ametit, dar pana la urma, orice iti trece prin cap o sa mearga. Daca nu poti gasi un prieten treaz sa te plimbe, ai putea incerca sa tipi la oamenii din afara barului. Si asta poate fi amuzant, dar incearca sa iti cenzurezi un pic vorbele daca nu vrei sa iei bataie.

3. Canta si danseaza
Sa recunoastem, karaoke-ul nu ar fi fost inventat daca nu ar fi existat oamenii beti care incearca sa se distreze. Muzica data tare si alcoolul se pare ca merg mana in mana. Una dintre cele mai amuzante lucruri la serile karaoke in baruri este ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai voce. Poti chiar sa fi considerat aiurit daca ai voce si canti bine. Daca alegi un cantec pe care il cunoaste toata lumea si dansezi, in scurt timp, tot barul va dansa si va canta cu tine. Cand esti beat, totusi, nici nu ai nevoie de un bar si de un program karaoke si de o gasca de betivani. Un Cd preferat, un radio de masina, un Ipod sau chiar un concert live sunt mijloacele perfecte sa dansezi ca un nebun si sa canti cat te tin plamanii.

4. Plimba-te cu masinile busitoare
 Atata timp cat parcurile de distractie servesc alcool zilele astea, intrebarea "in ce sa ma dau?" apare de multe ori dupa ce ai baut cateva beri. Roller coaster-ul pare tentant, dar frica sa dai la rate il face sa arate infricosator. Masinile busitoare, pe de alta parte, sunt alegerea perfecta. Masinile busitoare va lasa pe tine si pe prietenii tai sa va izbiti unul in altul sau in pereti si sa sa alergati la viteze care par mai rapide decat sunt defapt. Cea mai tare parte din chestia asta este ca faci asta fara prea mult pericol al sigurantei personale. Asta e o activitate care e cel mai bine sa fie facuta cu un numar mare de prieteni. Va fi o experienta despre care veti vorbi mult timp dupa asta.

5. Joaca jocuri video competitive
Jocurile video pot fi o chestie tare cand esti ametit. Strange cativa prieteni in jurul unei sticle de ceva tare si un Xbox360 sau un Playstation3 si da drumul la distractie. Inainte sa iti dai seama, vei tipa, injura si iti vei inghionti prietenii, si asigurandu-te ca ii faci sa recunoasca faptul ca tu esti cel mai tare. Cele mai bune jocuri pentru o seara de asta sunt alea in care toti jucatorii sunt unul impotriva celuilalt, ca Mortal Kombat, Golden Eye, Rainbow Six sau Street Fighter. Jocuri in care prietenii tai isi aleg echipele, precum jocurile sportive populare, pot fi, de asemenea, alegeri excelente.


_______
revin.

[ sunt luate de pe alt site, poate il scriu dupa ce le postez si pe celelalte. da mi-i rusine, ca am tradus din engleza in romana, si nu stiu daca am tradus bine. si mi-e rusine :"> :D ]

2 comentarii: