:)

sâmbătă, 13 februarie 2010

Rabufnire a ketchupului emotional

Fac numai tampenii. Imi vin in minte anumite chestii si atunci le spun unor persoane carora nu ar trebui sa le spun, apoi ma mai gandesc la chestiile alea si imi dau seama ca nu ar fi trebuit sa le spun (dragut, nu? ) . Si mereu spun celor din jur problemele, dar nu spun niciodata si solutii. si dupa ce le spun ce ma deranjeaza, imi dau seama ca nu ar fi trebuit sa le spun si ca am facut o prostie. [ da, am dat-o in bara cam acum o ora, asta e] .


Pe langa asta, ma simt proasta( la romana) si mi-e frica de ce o sa fac la bac [ stiu ca e la anu, da nah] . Am ajuns sa nu inteleg nimic la romana si cred ca e doar din cauza profei. Ma simt bata la romana. Serios. Mi-e frica.



Si sunt stresanta. Si am momente cand vorbesc foarte mult, de ma enervez si pe mine, dar nu ma pot opri. Si am momente cand vorbesc tampenii. Si am momente cand tip.



Si atunci cand vreau sa vorbesc cu cineva ceva fata in fata, mi se pune un nod in gat si nu pot sa zic ce gandesc. Si ma streseaza chestia asta. Si imi dau lacrimile. Si oricat as incerca sa zic, oricat de bine imi sunt stabilite cuvintele in cap, pur si simplu nu pot. [ Imi vine in minte o imagine cu mine si Pucca, in aceeasi casa, discutand prin mesaje pe telefon]


Si uneori nu ii zic unei persoane ce ma deranjeaza, doar ca sa nu se simta ea prost. Pentru ca ma gandesc mai mult la cei din jurul meu, decat la mine. Si nu ma intereseaza fericirea mea, atata timp cat cei din jurul meu sunt fericiti.


Si...nu mai stiu...Sunt o ciudata. Sunt o fraiera si uneori simt ca nimeni nu are nevoie de mine. Uneori ma simt buna de nimic. Uneori nu stiu scopul meu in viata. [ De ce sunt eu aici? Ce o sa fac peste 3 ani? Unde o sa fiu atunci? ]


 Unii spun ca m-am schimbat. Eu nu stiu cum ar trebui sa fiu...




________
rabufnire a ketchupului emotional=  imbuteliere sub presiune a parerilor si emotiilor personale in asa fel incat sa rabufneasca exploziv toate deodata, socandu-i si zapacindu-i pe angajatori si pe prieteni- dintre care cei mai multi credeau ca totul e in regula( "Generatia X" , de Douglas Coupland)


 ____
Later edit: a venit tata de la magazin. am inghetata. ma simt mai bine :D  

4 comentarii:

  1. "Fac numai tampenii. Imi vin in minte anumite chestii si atunci le spun unor persoane carora nu ar trebui sa le spun..."

    *Daca a iesit porumbelul, a iesit ,asta e...nu te ajuta cu nimic regretele!Sa nu iti mai pierzi timpul regretand!Cine te cunoaste,stie...adica cine merita,nu sare"de cur in sus"!

    *La aia cu bacul cred ca e valabil cam la toti![eu una:Sper sa nu pic!]Dar,stai calma...ca te vei descurca...vezi la anu'ce mai inveti[hi!]...

    *Si eu prefer mesajele,decat fata in fata...sau ceva scris...dar,nu la telefon,adica prin voce bla-bla!
    Aici nici nu stii cat de bine te inteleg!

    *Nu esti ciudata!Si nici fraiera!Sunt ciudati cei care nu sunt ca tine si nu te inteleg!Esti perfect normala!Eu te vad normala!Stii si eu credeam acum vreo'doi ani ca sunt ciudata si bla-bla,pentru ca asa imi ziceau'ceilalti'dar am intalnit o persoana,ea nu stiu, daca stie ca m-a marcat intr-o masura destul de mare ,pentru ca nu am stat mult impreuna!Dar,cat am stat a fost dragut!Si m-a invatat ca nu sunt o ciudata si mi-a prezentat chestii si mai'ciudate',ceilalti sunt ciudati,tu esti doar"SPECIALA"!!!!

    cred ca aici mai merge zisa si:"ADOLESCENTA"!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. fraiero, fraiero!
    >:D<
    of, că doar n-o să fiu singura. tu îmi eşti tovarăşa de uhm... frăierit... în frăierime... de frăierisme. eh, ai înţeles tu.:))
    şi nu mai plânge că şi tu eşti urâtă când plângi. :))) >:D< >:D< :*:*:*

    happy v-day!....
    ups..

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai ma calma, cu totii ne credem inutili uneori. Dar asta e doar in mintea noastra. Treci peste probleme, nu-ti mai fie frica de viitor. E plin de neprevazut :)

    RăspundețiȘtergere