:)

marți, 2 martie 2010

Aberatii de seara

Ii vrei binele. Ii citesti bunatatea si simplitatea in privire si stii ca merita ce isi doreste.  Cat timp ati stat imbratisati i-ai simtit durerea din suflet. Si dorul de visare. Si te-ai simtit prost. Tot ce iti doreai tu defapt era doar un alt one night stand. Totusi, stiai ca nu pe tine te vrea. Stiai ca tu nu meriti ca ea sa tina la tine, ca nu meriti sa te imbratiseze cum a facut-o. Si din clipa aceea, dupa ce ti-ai dat seama ce tampit esti si cat de mult sufera fata aia, ai inceput sa te gandesti la ea. Nu, nu ai inceput sa-ti inchipui un basm cu printi si printese. Semana mai degraba cu un desen cu supereroi, unde muschiulosul salva pe toata lumea. Doar ca tu nu esti muschiulos, si esti constient de asta. Si nu vrei sa salvezi pe toata lumea, ci doar pe ea. Daca asta se poate numi salvare.
Vrei sa o vezi zambind. Nu e vorba de iubire. Nici tu nu stii despre ce e vorba, dar iti place sa o vezi zambind. Stii ca tu nu o poti sa faci sa zambeasca asa. Nu cu felul tau de a iubi. Asa ca ai inceput cercetarile de supererou.
Insa, nu dupa mult timp ti-ai dat seama ca nu stii exact ce sa cauti. Nici ea nu stie ce vrea. Daca ai putea sa ii oferi frumusetea unui nor, mirosul ierbii proaspat taiate, culorile curcubeului si ploaia, ai face-o sa zambeasca. Dar ea il cauta pe EL. De aceea e trista, ca nu il poate gasi. De aia, in spatele zambetului de copil ascunde o urma de tristete. De aia te-a intristat in dimineata aceea. Oftatul ei adanc, in timp ce te imbratisa, emana tristete. Amara.




_______________________
Eu cica imi scriam la franceza. Se mai intampla sa aberez aiurea. Cred ca o sa ii pun un nume si o sa mai aberez. o sa se numeasca "Aventurile lu Vasile si Leana" . Sau "Super Vasile" . Oi vedea eu.



Later edit: Nu mai am chef de chestii cu Vasile.  

4 comentarii:

  1. Si nu cred ca este ceva mai dureros decat sa stii o persoana, care daruieste iubire si nu primeste nimic inapoi sau o persoana[aceeasi persoana] care e mereu fericita 'pe din'afara' si plange foarte tare pe din'auntru....
    Nebu, ai sa-ti gasesti si tu printul/supereroul care sa te merite!!!!
    Tre'doar sa il astepti pe nea'Vasile asta.
    [nea' Caisa:))]

    RăspundețiȘtergere
  2. Da nu era neaparat despre mine. doar am aberat. nici nu mai stiu de unde am pornit cu chestia asta. nu aveam chef d tema la franceza:)) :D

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm!
    lasa ca stiiu euuu:)):)):))!!!
    hmmm...
    sau nu
    ,,,
    poate ai citit-o"Alchimistul" Paulo Coelho
    :X

    RăspundețiȘtergere