:)

sâmbătă, 13 martie 2010

Stiu, ti se pare absurd...


Asculta mai multe audio Muzica

Ieeeeeeeeeri m-am intalnit cu lumea pe la 7 si n-am dus in the stage. si am stat, si am stat, si am stat. am mai socializat, am mai baut un lipton cu lamaie( eu, cel putin). madalina a gasit un extraterestru si l-a adus in the stage. gabi s-a imprietenit repede cu extraterestrul. am bratara cu 12 hours marathon( bilet de intrare, gen). gabi avea chef sa se certe cu cineva pe tema asta. am vazut fratele geaman pierdut a lu vic la tvr2. am mutat masa. am mutat-o din nou. si din nou. nu am stat jos decat vreo 5 minute. m-a filmat un nene atunci cand primeam bratara.
Image and video hosting by TinyPic
pe la 10 a inceput( adica 22). si in deschidere a cantat kumba. si am topait. si am topait. si am topait din nou. si am "cantat". si am tipat. cand au terminat, eram rupta si m-am intins pe juma' de scena( vorba vine).
si pe la 11(  adica 23) a inceput E.M.I.L. ! [ !!! ] si a fost atat de :X si de 8-> si de :-O si nu mai stiu, dar oricum a fost tare. si aveam asa un chef de "cantat" si de tipat. si nenea cu bluza cu nasturi a filmat. da la un moment dat a urcat si el pe scena si a cantat( la 'supradoza de vise' ). si au cantat mult si frumos si melodii dragute. la sfarsit au cantat 'good riddance( time of your life)' de la green day.
si dupa ce au terminat si au inceput sa isi stranga chestiile de pe acolo, l-am intrebat( in gluma) pe nenea de la tobe de la e.m.i.l. daca pot sa ma prostesc si eu un pic cu tobele. si el mi-a zis sa merg pe scena si sa cant, da a zis : " numai tu, nu si altcineva, da?" si eu am zis: "DA:D " . si am cantat la tobeeeeeeeeeeeee 8-> . [ la anu imi cumparati tobe de ziua mea, clar? nu stiu unde le bag, dar imi cumparati]. Image and video hosting by TinyPic    .si un pic mai incolo a venit la mine nenea cu bluza cu nasturi si mi-a zis ca o sa fiu vedeta in documentarul lor( bine, nu a zis chiar asa). asa ca am iesit afara si am incercat sa zic eu ceva pe acolo, dar nu aveam nici o poveste palpitanta despre cum am dat de ei( nici nu imi aminteam cum). si am zis ceva care o sa strice o casnicie( adica asa a zis nenea cu nasturi).[ totusi as fi vrut sa-l intreb si pe el daca e insurat, da am uitat]. si i-am furat berea \:d/ . si cand a venit tata dupa mine, l-a filmat si pe el( tata, zambeste, esti vedeta:> ).
si acum ma doare gatul. ( nu de la tipat, de la topait).

Asculta mai multe audio Muzica

8 comentarii:

  1. ce zici ca eu si acum am bratara la mana :))
    deoarece si pentru ca eu am luat primul bilet >:)
    muahaha.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. woaw:))),ultima parte in care ti-au luat'interviu'nu o stiam:)))!!!
    Apropo,vad eu bine sau tu esti la tobeeeee????
    TAREEE!
    Auzi,daca nu ai bani de tobe adevarate,merg si alea de jucarie:>!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu nu am mai apucat sa fac poza la inimioara:-?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. nebuu :)) is adelin mah.. http://dadeionutzu.wordpress.com/ e blogul meu :P

    RăspundețiȘtergere