:)

duminică, 16 mai 2010

Cand ploua...






cand ploua mergem la narghilea si nu ne transformam in ciuperci 
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicieri m-am intalnit cu mada si diana in parcul trandafirilor. normal ca nu mi-am luat umbrela, ca, deh, ma mai spal si eu cu ocazia ploii. si, in fine, ajung acolo, ma bag sub o umbrela, ca sa nu ma transform intr-o ciuperca, si plecam. am zis sa mai pierdem putin timpul, ca sa nu ajungem prea repede pe campul de lupta( bia bistro, adica). si ne-am dus pana la cinema central sa vedem ce filme sunt, apoi ne-am belit ochii la cartile de la alexandia, apoi am mers ca melcii. am intrat si mi-am luat un corn cu ciocolata si ne-am continuat drumul. defapt am fost si pana la humanitas sa ne holbam la vitrine. si na, pana la urma am intrat in bia[ nu suna bine deloc:)):D ] si ne-am zis ca trebuie sa tragem de timp, asa ca ne-am bucurat ca nu ne-a bagat nimeni in seama vreo 10 minute. si am luat meniul si stiam ce vreau, da' am stat 2 minute pe fiecare pagina. si mi-am luat un shake cu miere, ca nu imi mai luasem de asta. si nu e bun. in fine, si si-a luat si mada un shake cu inghetata de tiramisu, si diana un shake cu nutella. si am tras de timp si am ras si am baut shakeul fooooarte inceeeet( bine, diana l-a baut mai repede) . si pe la 7 am cerut narghileaua( cu capsuuuuuuuni).    si aaaaa! langa noi, la masa, erau niste baieti care radeau de noi( pai se putea?! :)) ) si dupa ce a venit un nene cu bilet cum ca ar fi surdo-mut, am aruncat si noi un bilet la masa baietilor. si na, am vorbit prin biletele, dup aia au plecat, pe motiv ca "nu mai au pasta la pix" . si au venit carbunii si am inceput sa facem poze( ca na, tre sa stie toata lumea ca am fost la narghilea).  .si intre timp a venit si iuli, si intre timp s-au intors si baietii, care ne-au aruncat o chitanta de la rds pe care scria daca vrem sa jucam carti, dar noua ne era lene sa ne mutam la masa lor, asa ca le-am zis ca daca vor, n-au decat sa vina la masa noastra. .si na, dupa ce au terminat jocul lor de acolo, au venit la masa lor( a fost foaaaarte amuzant cum au venit, parca erau niste copii de clasa a doua, da erau mai mari). si nah, s-au impins in scaunul/fotoliul/chestia pe care statea iulia si au ajuns la masa noastra. si normal ca nu vorbeau nimic, ca doar ei eraau baieti mici si fara limba si rusinosi si noi incercam sa ii facem sa vorbeasca. si na, pana la urma s-au dezghetat si ei si au inceput sa vorbeasca si am jucat macaua si minti si macaua pe porunci( si iuli a trebuit sa faca o chestie cu nasul). si dup aia am plecat si am fi mers prin parc, da picura afara. mai tarziu, in drum spre tic tac, am aflat ca defapt ploua, nu picura. eeee, e ooook. asa. si na, am ajuns acasa uda leoarca, dar nu m-am transformat in ciuperca.

Image and video hosting by TinyPic
am si poze, da mi-e lene sa le pun acum. mai incolo:)  stiu ca sunt naspa ca am pus doar poze cu mine, dar am cateva probleme cu uploadarea pozelor... pentru mai multe poze si ceva mai multe idei, intrati aici  :)
______
diana are capullapicioare  [ na, cititi cum vreti :)) ]
>:D<

3 comentarii:

  1. :))si eu ma gandeam la o postare dar imi e lene sa scriu:))...asa ca...am sa fac poate mai incolo...sau poate am sa imi pun linkul tau pe profilul meu:))...

    da si eu mi-am ars parul:))...

    poze=p~!?ui!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce vi-o mai trageti la caca..

    RăspundețiȘtergere