:)

sâmbătă, 11 septembrie 2010

toata lumea se plange ca incepe scoala, de ce sa nu o fac si eu?

 

...daaaaa....cica incepe scoala...si cica sunt a 12a...si cica dau bacul...si cica tre sa imi aleg o facultate...bla bla bla

luni 13. seeeeecsiiii. 13 :> . eh. nu (mai) sunt superstitioasa in privinta numarului astuia. nu trebuie sa stiti voi motivul. asaaaa. acuma stau si ascult the cat empire de pe blogul bufarinei si in acelasi timp ma gandesc ce melodie sa pun la postarea asta, daca tot pun mai mereu melodii la postari. frigul imi afecteaza putinii neuroni ramasi si incep sa scriu din ce in ce mai intortocheat. eu acum normal ar trebui sa vad cu ce ma imbrac si sa merg sa ma intalnesc cu sutza-ureche-mare ( eeeei, si-a gaurit urechea...) si sa mergem in oras si dupa aia sa vad balonuuuuuuuuuuuuuul de la orange.

am reusit sa scap de problema *farmacie* si am dat de alta. EU UNDE DRACU MA DUC?! pentru ca, serios vorbind, m-am cam speriat cand am vazut mediile de admitere de la norvegiana la cluj. si n-am nici o idee ce vreau. eh, dar raman *eu* si imi zic: "mai am timp sa ma gandesc, sa aleg, sa plec" .

mi-e teama de ce profa o sa am la romana anul asta, trebuie sa recuperez cam mult...

dar sunt unele chestii care ma fac sa zambesc si sa zic "eh, da-o incolo de scoala, viata e frumoaaaaaaasa:) "
una dintre ele e asta: "ajungem atat in bacau cat si in sibiu mai repede decat credeam noi:) stay tuned for updates!" ( pentru ca sunt si eu in rand cu lumea si am feisbuc si i-am intrebat cand mai vin prin bacau si au raspuns asta!!!  happy happy joy joy \:d/ )

gata, ajunge. merg sa ma schimb, sa ma uit la niste preturi, sa rezolvam *problema-urechii* , sa vedem balonul, sa facem poze balonului si sa tremuram.

3 comentarii:

  1. aaaah \:D/
    ce frumos o sa fieeee! \:D/

    RăspundețiȘtergere
  2. Da-o naibii de scoala, la mine o sa fie cel mai ciudat. E A TREIA CLASA DE LICEU IN CARE INTRU, si sper eu, ultima :). Cat despre bac, e undeva departe, iar facultatea putin mai mult. De ce sa ma stresez degeaba, inainte de a incepe macar a 12a, nici macar nu stiu ce profi am, ce colegi am, ce obiecte am, dar, privesc inainte, si astept. Cat despre ce facultate sa alegi, ramane de vazut. Important e sa ai un obiectiv in cap, inca de pe acuma. Iti dau o idee, dupa a 12a, incearca la ATC(academia de teatru si comedie, parca asa se chema)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cei ce citesc comentariile, nu are nicio treaba ceea ce voi scrie eu mai jos cu postarea. E doar un raspuns la intrebarea lui Nebu':
    "da unde te-ai mutat acum?".
    In primul rand, scuze pentru ideea mea tampita de mai sus, cea cu ATC-ul.
    Sunt tot in Pedagogic, dar la alta clasa. Insa, se ascunde o poveste lunga in spate si sper sa ai rabdare sa citesti tot.
    Eram in Saligny in cls a 9a, lume noua, scoala noua etc. Insa, obiectele m-au speriat la culme, toate pe baza de mate (alea de profil ma refer). S-a terminat un semestru, m-am dus la cel mai accesibil liceu dupa al meu, dar cu filologie, acest liceu fiind Pedagogicul. Nu aveam media de intrare. Am incercat in vacanta de vara ; la fel, respins. Timpul a trecut, s-a facut vacanta intre a 10a si a 11a. Am depus o cerere pentru a intra la filologie intensiv-engleza. De data asta, am fost respins ca erau prea multi pe locul acela liber. Culmea este ca, acel loc liber a fost ocupat de o fosta colega din generala (Mihaela Dinu, cred ca o cunosti). Eram disperat, nu mai stiam ce sa fac. M-am tot gandit, ce sa fac, ce sa fac. In cele din urma, am intrat in Pedagogic, dar la stiinte ale naturii. Planul meu era sa ma mut din interiorul liceului, dar a fost mult mai greu. Am avut parca dusmani in loc de colegi in clasa asta din Pedagogic, daca raspundeam mai bine la vreo ora, se uita lumea urat la mine, parca le luam mancarea de la gura. De ce zic ca a fost greu, pentru ca am ramas la mate corigent, datorita unei profe careia nu-i convenea ca ma transfer (actualmente e directoare adjunct). Eram terminat psihic de acuma, eram corigent, ma termina gandul ca nu ma voi muta niciodata, si ca voi da bacu' la mate. Am avut un mare noroc ca profa de mate a fost inlocuita de un prof, si am trecut la mate. Am avut de ales intre 3 clase : a ta (puteam fii colegi :)) ), cea de franceza si cea de filologie simplu. Surpriza, toate clasele erau pline. Ma gandeam sa vb cu diriga ta, dar n-am riscat, auzisem ca e prea nasoala. Asa ca am vb cu Abraham, cel de la franceza. Si uite asa sunt la filologie intensiv franceza (eu care nu stiu mai nimic la franceza). Aici am intrat. Scuza-ma daca te-am plictisit Nebu', dar trebuia sa-ti raspund la intrebare :)

    RăspundețiȘtergere