:)

vineri, 30 iulie 2010

e pustiu, e-ntuneric...

 ...si mi-e lene sa merg sa ma culc.


[ cand trec pe langa locul unde ne-am cunoscut, imi canta in cap melodia asta. dar gata, nebu, taci. ]

mi-a amortit mana stanga, ca mi-a sustinut capul in timp ce citeam blogul asta.
ma doare dintele( care mi l-am reparat azi. adica nu mi l-am reparat eu, am fost la dentist. dar nah.) si ma doare capul si mi-e greata. si imi aduc aminte de cum imi bazaia chestia aia dintele si inca imi tiuie in cap si...ma doare dintele:d
si vreau sa cred ca am trecut peste si ca am uitat. si sper ca atunci cand o sa ma imbratiseze nu o sa ma apuc din nou de plans. [ da...hai sa nu vorbim despre asta:)) ] . dar de trecut nu are cum sa imi treaca asa de repede, dar...eh.
si nu imi place cum arata blogul meu. arata ca orice chestie care am facut-o la desen. fie ea chestie pictata pe foaie, masca, esarfa, pahar, borcan sau bla bla bla. adica e naspa. altadata.
si ma doare dintele!

si vreau o nectarina. si o inghetata de la masina de inghetata. ( daaaaaaaaaaaaaa...am vazut masina de inghetataaaaa. si era roz si erau desenate bomboane si avea sunet si...stai putin, am mai scris asta pe aici cumva?:-? . oricum, ideea e ca am vazut masina si ca atunci cand am auzit sunetul ala ca la desenele animate m-a apucat topaitul si am inceput sa tip si sa rad si...a fost dragut...) . (si o imbratisare speciala?! ) .


si ma chinui de vreo 2 saptamani sa termin o carte de dean koontz dar, cu toate ca vreau sa stiu ce se intampla mai incolo, puuuur si simplu atipesc ( ! ). dar mai am vreo 100 de pagini. si in vreo 2 zile sper sa o termin, ca ma enervez. :)) .
semnele pareau clare, dar daca radiatia lui nu insemna dragoste, atunci insemna ca era periculos de radioactiv.
poate ca nu e locul, poate ca nu e momentul, acum, sau poate e momentul, dar nu e locul, sau locul, dar nu momentul, sau poate momentul si locul sunt in regula, dar vremea de afara nu e potrivita, nu stiu, insa efectiv trebuie sa stiu daca poti, daca esti, ce simti, daca simti, adica, daca crezi ca ai putea simtii...
( nimic nu e intamplator, de dean koontz)
 
 
dar tot ma doare dintele.

Un comentariu:

  1. Insanatosire grabnica dintelui ;))
    Sa mor yo daca am inteles ceva din cea zis Dean Koontz :))
    Cat despre blog, as putea sa te ajut cat de cat, ca sa nu mai arate ca orice chestie facuta la desen. Nu zic ca sunt vai de mine cel mai tare blogger, dar as putea sa-ti dau sfaturi cum sa-ti faci blogul mai happy (doar daca nu stii deja :)
    Am zis-o in trecut si o repet, ar trebui redenumit blogul in ''inghetata bluclucasa''

    RăspundețiȘtergere