:)

luni, 12 iulie 2010

nelu's fail blog



nume "de scena" : nelu/nielu'
locatia: marinarul
ora: 00:02
de tinut minte: dnb-ul, oboseala, batranetea si nebu nu merg mana-n mana

dar sa o luam cu inceputul...oarecum...:)
am plecat de acasa cu capul in nori, m-am intalnit cu bufarina, care se lauda ca are ziareeee. in fine, mergem inspre oras, pierdem un pic timpul pe acolo, cumpar niste imitatii de rafaelo, buf isi cumpara niste bomboane(4), ne mai plimbam un pic, plecam spre insula. intram, bem/beau(?) niste apa, ajungem langa marinarul. buf scoate ziarele si scociul. coif. bratara. rasete. neni care se uita dubios la noi. gandim. corset? nu...sutien? nu stiu cum. fusta? ar fi prea sec. uhm...:-? jartiera! nu, nu asa, invers. e prea sec. nu, lasa...eh, eu imi fac. da' nu acolo se pune jartiera! eh, a cazut!! [ :)) ] . asa...ne apucam de facut o "fusta" . eu: " da nu mai vreau fusta....imi fac 'pantaloni' :)) "  . vine gabi, ia niste masuri. buf are sutien. intram finally IZC* . ne asezam si noi la o masa. facem şou. topaim, mergem sa ne luam ceva de baut. chelner dragut. topaim in continuare. cade cracul. lipesc la loc. :)) . de coifuri am scapat demult. in fine, dau tot jos pana la urma...in afara de "jartiera" :> . se face 12. tre sa plecam( pentru ca astia micii joaca aaaaziii;;):x ). melodie( nu mai stiu ce era). nelu topaie[ nelu pt ca e fest, da?! ;;) ] . si topaie, si topaie( in timp ce merge. smaaaaaaaart. not).. siiiiii...siiii...siiiiiiiiiiiiiiiiii. ZBANG CRASH BAM BANG BUFFF ZOINKS caca:)) nelu e pe jos ca o placinta! \:d/ :)) si am stat ceva timp acolo. nu pentru ca ma durea sau ceva, ci pentru ca m-a apucat rasul. lumea din jur( adica doua tipe de pe canapea) s-au ridicat speriate. nelu rade. buf se sperie ca nu o bate nimeni la cap si se intoarce sa vada ce s-a intamplat. o vede pe nelu-super-placinta ( !!! ). nelu se ridica si iese din marinar victorioasa. :)) . am ras tot drumul.

program ID fest 2010 luni:
  • 11-12 in the spot
  • 12-13 brainstorming
  • 16-17:30 act
  •  
  •  
  • 21. placinta time, again? :D 
_____________
*IZC  = in za clab

6 comentarii:

  1. Ma doare burta de la atata ras :))
    Misto idee de a atrage atentia (oarecum de a atrage). Data viitoare cand folosesti ziare sa folosesti un titlu de prima pagina pe "rochita". De ex : aici sunt banii vostrii" sau "am baut pana am picat", e doar o idee :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ah, am uitat sa zic. chestii din ziare ne-am facut pt ca era oarecum tema petrecerii. abc= anything but clothes. si alte idei nu aveam, goale nu puteam merge:)):D

    RăspundețiȘtergere
  3. Acuma imi dau seama, marinarul are cateva teme interesante pentru petreceri (ex. white party, imbracaminte alba etc).
    Data viitoare imbracati-va cu pet-uri :))

    RăspundețiȘtergere
  4. a fost o petrecere din cadrul idfestului. adica nu a fost hausareala sau ceva de genul asta, nu te gandi la prostii! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nebu , Nebu =)))) !!!
    E amuzant , parca te vad intinsa pe jos ...
    Ai grija ce faci , sa nu iti rupi nimic ... buba din cotul tau ranjeste a rau!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ma gandesc la prostii, stai calma :))
    Ziceam ca idee.
    Bine ca n-a fost hausareala :)

    RăspundețiȘtergere