:)

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Incipient

sa m-arunc printre nori, sa plutesc in uitare, sa pot sa m-ascund in maini de ploaie ( sunt surda de aseara, sper sa fi inteles bine si sa nu fi stalcit nici un vers:) )


Die, die my darling( cover) [ :X ]


si cam atat am gasit pe youtube. mai multe melodii gasiti pe profilul lor de myspace.

si acum o sa fac ceva nu prea frumos, numi-ti-l copy paste, papagalicism, plagiatura sau cum vreti voi, eu vreau sa scriu si aici niste chestii despre ei:)
"Incipient este ceea ce s-a format dintr-o prietenie inceputa in liceu. Era toamna lui 2003. Ne-am intalnit la un concert sustinut pe platoul prefecturii din Targoviste. Nici nu stiu cum ne-a venit ideea de a forma o trupa, dar cert este ca am fost hotarati si am ramas asa. Formula trupei a fost schimbata de cateva ori de-a lungul anilor, pana s-a stabilizat la cea de azi: Vlad - ghitara, Adi - bass, Detest - tobe si Andrei - voce, ghitara.
Incipient a sustinut concerte in cadrul mai multor evenimente organizate in Targoviste, cu alte trupe targovistene(TROOPER, CROM DIOXID, etc.), cat si in Bucuresti(Viking, Preoteasa).
Trupa se pregateste de lansarea primului album, dupa care va urma sustinerea unei serii de concerte."
( http://www.myspace.com/incipientro )


poze cu baietii gasiti pe myspace si/sau pe haicinci. (au si de ala de facebook, da cum eu nu am cont acolo, nu il pun aici.).  

Un comentariu: