:)

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Si poate azi e randul meu sa spun: e vina ta

soooo...am fost la concert:D
m-am intalnit cu ioana si cu mada si cu iulia si cu diana la luceafarul si mi-am pus energizant in chestia aia cu pai si am plecat spre stage. am ajuns acolo( nu stiu pe la ce ora) si am intrat si am aflat ca, de fapt, concertul nu incepe la 8( asa cum scria pe siteul celor de la trooper) si ca tre sa mai pierdem timpul pana pe la 9-10... si nu stiam ce sa facem da nenea de acolo de la bar ne-a zis ca putem sa stam pe terasa, ca nu-i problema. si noi am zis ca nu vrem, asa ca am iesit din stage. am stat un minut-doua in fata si dupa aia ne-am intors in stage si ne-am dus pe terasa, unde am citit horoscoape si am vorbit de testoase uriase de 2m inaltime si 5m lungime si am stresat un nene care isi bea linistit sucul si ce mai avea pe acolo.
dup' aia ni s-a facut pofta de ceva de crantanit, asa ca am plecat la billa. diana si mada si-au luat energizante de alea la promotie(3 lei 2 energizante:)):D ), eu mi-am luat bomboane cu alune si ciocolata, mada bomboane cu ciocolata, ioana si iulia ciocolata si diana natty rolls cu vanilie( pe care le-a luat inapoi acasa, porcul).
si ne-am intors in stage, eu cu semi-biberonul la curea si fetele cu energizantul in geanta. si am mai pierdut vremea pe acolo si m-am intalnit cu dan, cu care am comparat mereu melodiile si lumea si topaiala din stage cu ce a fost in vox vineri ( chiar si 'la ciocana' a fost mai frumoasa in vox).
eu si mada am impartit bomboane la tot pub-ul si lumea ne credea nebune( sau credea ca am pus ceva in ele sau ca sunt de pe jos. stati linistiti, daca nu ati murit inca, e ok).
si pe la 10 a inceput kumba si am topait.
si pe la 10 jumate a inceput incipient. na, trebuie sa recunosc ca nu am mai auzit despre ei pana am intrat pe siteul celor de la trooper si am vazut ca scrie ca in deschidere canta ei. e naspa ca pe afisele de prin bacau nu ziceau decat de aia de la kumba. oricum, au cantat foarte tare. am cazut de acord cu fetele ca tipii sunt buni( si la cantat si la...altceva:-" ) . si nenea care canta la microfon seamana cu adi despot si tind sa cred ca are sotie acasa, asa ca nu mai zic nimic, ca patesc ca la e.m.i.l. ( adica sa mai am vreo tentativa de stricare a unei casnicii). si imi place melodia 'spune-mi' , da am gasit-o numai pe myspace, asa ca daca vreti sa o ascultati, intrati si ascultati:D . si la sfarsit au dat niste cd-uri demo prin sala si (recunosc), mada pusese mana pe el prima, da' cum eu sunt mai porc de felul meu, i l-am luat( scuze mada>:D< ).
si pe la 11 si ceva a inceput trooper, nu inainte sa 'socializez' ( asa a zis ioana) cu nenea care mai incolo aveam sa aflu ca e la chitara. si i-am zis sa nu imi dea cu chitara in cap, si nu a facut-o. moamaaaaa in ce hal am topait. nenea marius care si-a pus tricoul pe cap ca sa para ca are plete m-a intrebat daca ma transform. si au cantat si 'tari ca muntii' (melodia cu care am inceput sa ascult trooper). si...nu mai stiu ce am facut.

Later edit:
sunt o mare uituca. dupa concert ioana a fugit cu tacsu, paul s-a evaporat, mada si restul fetelor au plecat si eu si bomboanele cu alune am ramas singurele.  si l-am sunat pe tata si l-am pus sa vina dupa mine si dupa voce il trezisem, deci m-am gandit ca o sa mai dureze ceva. am mai pierdut timpul prin stage, cautand pe cineva cunoscut. NIMIC! m-am mai dus pe langa scena si am mai impartit niste bomboane, dupa care am iesit afara, ca ma gandeam ca tre sa ajunga tata de acuma... si m-am intalnit pe afara cu lume care a mai mancat bomboane, dup aia a plecat si lumea aia. dup aia chiar am ramas singura. da' am inceput sa vorbesc cu un nene de la incipient si dup aia cu alt nene de la incipient dup aia cu alt nene de la incipient. :) . [ in caz ca ajungeti, ca oile ratacite, pe aici: " BUNA! :D " ]. si dup aia un nene s-a oferit sa imi dea el bani de taxi, fara sa i-i dau inapoi, da' am zis ca e ok, ca tre sa apara tata de acuma.
si am stat vreo 45 de minute pana a venit tata. da' a fost ok, nu mi-a parut rau ca am ramas ultima, singura, bla bla bla. :)
[ acum chiar ca gata]


key words: "curca beata pe punctul de a fi taiata" , ( si nu mai stiu, mai erau. revin).

4 comentarii:

  1. =)) Diana a halit alea cu Ana in drum spre casa...
    Nu-i nica porcule,astept si eu melodiile:)))...

    Uitasem de faza cu curca...
    =))=))=))...
    Dar,mi-ai amintit tu acum....
    hmmmm,caprita de craciun...iti zic in particular...ce si cum:-"!
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca stiu cine e caprita de craciun:-?

    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca asa e :)):)):))...
    scuze ca te-am lasat singurica,dar apoi se facea mult prea tarziu...si singure pe strada...iti dai tu seama...

    apropo la faza cu nevasta si E.M.I.L si probleme in casnicie,am ceva sa-ti zic :
    CURVO!
    :)))
    :-"
    >:D<

    RăspundețiȘtergere