:)

luni, 14 iunie 2010

ce a mai facut nebuu( nu ca v-ar interesa)

mdaaa....a inceput vacanta...in ultimele zile casa mea a luat rolul de hotel. plec dimineata, ajung seara tarziu, ma culc, plec dimineata si tot asa.


vineri, de exemplu, cand a fost premierea, am plecat de la 8 jumate de acasa, ca sa ma intalnesc cu mada pe la 9 fara ceva, ca sa ne intalnim cu buff la un colt de strada si sa mergem undeva unde unii nu trebuie sa stie [ in caz ca ajung pe aici. nu pot sa ii numesc pe acei "unii" si nici locul unde ne-am dus. si nu, nu va ganditi la prostii:)):D ] . asa. am terminat treaba acolo, a venit pucca, a terminat si ea, ne-am dus la liceu la mine, i-am dat dirigii o cutie de bomboane pe care mai bine as fi mancat-o cu fetele, am primit o diploma si o carte sacsii[ not]. dup aia am plecat la mada acasa ca sa stranga niste chestii in timp ce eu si buf am bagat in noi ciocolata, piersici si suc. am trecut prin sub, unde le-am salutat pe sutz, geanina si ioana, care bagau in ele clatite, suc, bere si pizza. ne-am dus la bia bistro unde ne-am mai intalnit cu inca vreo doi oameni, ne-am luat [ adica mada] o narghilea, am experimentat limonada cu menta( care era prea dulce). dupa aia...nu stiu pe unde ne-am plimbat. am ajuns acasa pe la 6 si ceva, am stat vreo ora. apoi am plecat, m-am intalnit cu bufii si ne-am dus inspre sub2, unde am mancat prajituri, pizza, am baut suc si bere, am topait( dar moderat, ca sa nu ajungem la parter) , am pus pizzele ramase in cutii [ si " eu ce afacere fac?! " ] , am mai stat un pic pe afara, i-am vazut pe 2 de la parazitii pe langa hotel moldova, si am ajuns acasa pe la 2 jumate(dimineata).



sambata m-am trezit ca porcul pe la 12 si ceva, am mai stat nu stiu cat acasa si am iesit in oras. diana a spus "mie imi place pestele ala mare care parca iti suge tatele" . da, diana, ma bucur ca iti place pestele, dar te asigur ca nu ii dau sa manance. cel putin nu...stii tu. asa. am alergat un pic printre tasnitoarele din fata casei de cultura, ne-am mai udat un pic prin parcul trandafirilor( doar un piiiiiic). asa...am mancat cipsuri ( care cica nu sunt cipsuri, ca asa a zis misu, dar nici snexuri nu sunt), ne-am mai plimbat prin parc, ne-am mai plimbat pe centru, ne-am mai udat o data, am ajuns acasa pe la...11? nu ma duc pe apa sambetei c-o sa ma trezesc duminica. fâl fâl.

duminica am plecat de pe la 10 jumate, am vorbit niste chestii, am ras, am alergat iar prin alea din fata casei de cultura, am baut niste dr pepper. am ajuns acasa nu stiu pe la ce ora, am plecat din nou. am fost cu puci la bunica ei, am bagat in noi capsuni, am refuzat vinul, apoi ne-am dus la ea sa o ajut cu bagajele. si-a luat pisicii in mana, am coborat, si-a dat seama ca a uitat niste foi, m-am intors[ nu pun mana pe pisicii ei], le-am luat, am plecat, am fost cu taxiul pana la mol [ mârr :> ], am mancat niste iutenii, am baut niste suc, am mancat niste guma, am vrut sa furam bolul cu gume da ne-am gandit ca mai sunt oameni care vor sa bage in ei gume asa ca l-am lasat acolo. am urcat 6 oameni in masina( saraca diana...), ne-am m-am ascuns de politie, am mancat inghetata, am ajuns la gara, si-a luat puci bilet. si de aici incepe aventuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaa. am ajuns la masina sa ii luam bagajele lu puci, ca sa se duca pe peron sa astepte trenul. gentuta cu pucca nu mai era. caut-o sub scaune, prin portbagaj, gandeste! suna telefonul. mama lu puci: "bai, vezi ca asta si-a lasat geanta in oras, a gasit-o cineva. vezi ca asteapta omul la farmacia 1. " . repede, intra in masina, ureaza-i drum bun lui puci, spera sa ajungi inainte sa vina trenul, viteza printre gropi si stropi de ploaie [ aventuraa, ce mai?! ] suna din nou mama lu puci, speriata ca nu o sa poata da de ea prin constanta. incerc sa vorbesc si cu ea, sa ii dau si indicatii lui alex. inchid telefonul. opreste masina in spate la luceafarul. deschide usa, cade butonul. fugi, gafaie, cere geanta. NU VREA SA O DEA! "hai ca pierde trenul! " si chestii de genu. ia geanta, fugi la masina, ai grija sa nu cada nimic din geanta. alergatura inapoi la gara. fuga la peron. NU A VENIT TRENUUUUL!!! pucca e fericita. cineva acolo sus o iubeste:) . am ajuns acasa pe la 12.

luni. iar m-am trezit ca porcul pe la vreo 11.

am visat ca puteam zbura. eram undeva acasa la mine, parca, sau nu acasa la mine. era ciudat. si m-am dat cu ceva gen fond de ten [ :)) ] pe tot corpul, am zis o formula citita de pe un carnetel ( erau 2 formule si nu mai stiam care era aia buna, da am incercat). si am inceput sa plutesc de pe balconul meu, dar destul de jos. nu mai stiu de ce, dar stiu ca ma grabeam si vroiam sa ajung in alta parte repede[ ori ma urmarea cineva, ori vroiam sa fug de acasa] si am mai zis de vreo 2 ori formula si am prins viteza. in fine, nu mai stiu ce s-a intamplat. ideea e ca am zburat folosind fond de ten si o formula:> :)) a fost mai palpitant visul, da' am uitat:D

3 comentarii: